تاریخ و زمان انتشار : 18:30  -   1395/07/10 ارسال به دوستان

معاون اجرایی رییس جمهور در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
موفقیت های ارزشمند این دانشگاه، نشان دهنده ی آینده ی درخشان آن است

در حاشیه ی سفر دکتر حسن روحانی ریاست محترم جمهوری به استان قزوین، معاون اجرایی و معاون سفرهای استانی رییس جمهوری از دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر محمد شریعتمداری در این بازدید ضمن دیدار با نخبه گان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از دستاوردهای علمی و پژوهشی این دانشگاه دیدن کرد.

وی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع محققان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: بسیار خوشحالم از این که توفیق پیدا کردم از نزدیک با برخی از دستاوردهای ارزشمند این دانشگاه آشنا شوم.

معاون اجرایی رییس جمهور حضور پرصلابت دانشمندان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در عرصه ی علم و دانش دنیا و موفقیت های ارزشمندی که این دانشگاه در صحنه ی مبارزات علمی بین المللی کسب کرده است را نشان دهنده ی آینده ی درخشان این مرکز دانست.

دکتر شریعتمداری ادامه داد: بسیار خوشبختم در مرکزی هستم که پژوهشگران آن، این مرکز را به عنوان یک مرکز تحقیقی رو به رشد و توسعه با علم و اراده انتخاب کرده اند، این بسیار متفاوت است با این که فارغ التحصیلان یک مرکز علمی در همان مرکز به فعالیت های پژوهشی ادامه دهند؛ این نشان دهنده ی بالندگی این مرکز است که آینده ی امیدبخشی را برای پژوهشگران ایجاد می کند.

وی تصریح کرد: مانند سایر بازدیدها از مراکز علمی، پژوهشگران این مرکز نیز نمونه های ارزشمندی ایجاد کرده اند، اما برای تجاری سازی و تولید انبوه آن، نیازمند حمایت های مادی و معنوی هستند؛ بسیار متاسف می شوم و امیدوارم ما بتوانیم قدم های موثرتری در این زمینه برداریم. هرچند این دولت تلاش کرده است که با تاسیس صندوق نوآوری و شکوفایی، از تلاش های محققان کشور و تاسیس شرکت های دانش بنیان، تعمیق و گسترش فعالیت های آنان، حمایت کند و ارقام قابل ملاحظه ای به آن ها کمک و ذخیره کند که بتواند منابعی را در اختیار این پژوهشگران قرار دهد؛ فکر می کنم بتوان این حمایت ها را گسترده تر کرد و فعالیت هایی در زمینه ی بازاریابی و تبلیغات انجام داد.

معاون اجرایی رییس جمهور افزود: با توجه به این که بسیاری از این محصولات باید با سفارش ساخته شود و برخی از آن ها قابلیت تولید انبوه و منتظر شدن برای بازار را ندارد، در این زمینه هم می شود کمک های ارزشمندی کرد. تجمع توان دولت در حوزه معاونت علمی و فناوری، موسسه حمایت از فعالیت های علمی و پژوهشی در سازمان پژوهش های صنعتی و علمی ایران در وزارت صنعت، معدن و تجارت، همگی می تواند به وزارت علوم، دانشگاه و آن مراکز علمی و تحقیقاتی برای توسعه ی این فعالیت ها کمک جدی کند.