تاریخ و زمان انتشار : 12:39  -   1395/07/08 ارسال به دوستان

در اختتامیه جشنواره هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت صورت گرفت؛
تجلیل از افتخار آفرینان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در اختتامیه بیست و یکمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت، از استادان و دانشجویان افتخار آفرین دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که به مزبانی واحد همدان برگزار شد، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه جشنواره هنر و ادبیات دینی، موضوعی دینی است و هنرمند در هر جایی و با هر سلیقه‌ای هنری که می‌آفریند جلوه‌ای از هنر خداوند را به منصه ظهور و بروز می‌رساند، گفت: هنرمند با هنر خود زیبایی‌هایی که خداوند داده را به تصویر می‌کشد و تصویری از جلوه الهی را در هنر خود به نمایش می‌گذارد.

دکتر سید طه هاشمی با تاکید بر اینکه امروزه همه پیام‌ها از طریق هنر، بهتر انتقال می‌یابد، اضافه کرد: مهر ماه سال گذشته، دبیرخانه هنر و ادبیات دینی پژوهشی و فرهنگی قرآن و عترت در واحد همدان راه اندازی و مقرر شد همه مراکز استان‌ها تا پایان اردیبهشت 95 آثار خود را به این دبیرخانه ارسال کنند. این امر همزمان با سالروز تولد حضرت علی (ع) تقارن یافت و حدود 10 هزار اثر در 26 رشته به دبیرخانه ارسال شد.

عضو هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به حضور شخصیت‌های برجسته در معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه خاطرنشان کرد: نتیجه حضور همکارانمان در جلسه‌های کارشناسی و طراحی برنامه‌ها، از همان ابتدا توجه به هنر بود و تلاش می‌کنیم بهره‌وری بیشتری از هنر داشته باشیم.

دکتر هاشمی با بیان اینکه خداوند وقتی انسان را خلق کرد دو موهبت عقلانیت و دین را به او ارزانی داشت، افزود: عقلانیت، درک، فهم و تولید علم بود و همین انسان را از سایر مخلوقات متمایز کرد و دین امکانی برای هدایت بشر بود.

در ادامه مراسم از نفرات برتر این دوره از مسابقات تجلیل شد؛ دکتر محمدرضا رحیم نژاد در بخش استادان در رشته نمایشنامه نویسی و حمیدرضا سلیمانی در 3 رشته نستعلیق، شکسته و نستعلیق –نسخ، مهرداد صفری در خط ثلث، محمدباقر کشمیری در فیلمنامه نویسی، حدثه نعمتی در فیلمنامه نویسی و طاهره رجبعلی در رشته داستان در بخش دانشجویی، نفرات برتر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بودند که مورد تجلیل قرار گرفتند.

شایان ذکر است؛ در این مراسم از سوی مجری برنامه از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دلیل موفقیت ها و افتخار آفرینی در مسابقات جهانی ربوکاپ تقدیر شد.