تاریخ و زمان انتشار : 10:15  -   1395/07/11 ارسال به دوستان

در هفته ی فرهنگی و با حضور فرزند پروفسور حسابی صورت گرفت؛
تقدیر از برگزیدگان مسابقات فرهنگی، دینی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در هفته ی فرهنگی در مراسمی با عنوان "مطلع مهر" از برگزیدگان مسابقات مختلف فرهنگی، دینی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی با حضور دکتر ایرج حسابی فرزند پروفسور حسابی، دکتر موسی خانی رییس دانشگاه، دکتر اکبری مقدم معاون دانشجویی و فرهنگی، حجت الاسلام صفی خانی مدیرکل فرهنگی و جمعی از استادان و مسوولان دانشگاه برگزار شد؛ از برگزیدگان کشوری بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت در بخش های هنری و ادبیات دینی، شفاهی و کتبی و برگزیدگان پنجمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی استانی و برگزیدگان نخستین جشنواره نشریات دانشجویی کشور با اهدای جوایز و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم دکتر ایرج حسابی فرزند پرفسور حسابی با بیان خاطراتی از زندگی علمی پدر خود، به معرفی و تبیین شخصیت این دانشمند بزرگ ایرانی پرداخت و دانشجویان را به تلاش و جدیت در راه کسب علم، ایمان و عمل در جهت سربلندی، سازندگی و پیشرفت ایران اسلامی ترغیب کرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با اشاره به خدمات شایسته و ماندگار پروفسور حسابی برای ایران، گفت: آن هایی که عشق به سرزمین و مردم شان دارند، نشات گرفته از ایمان است؛ اگر قرار باشد کشور ما رشد کند، این مهم به واسطه ی از خودگذشتگی ها اتفاق خواهد افتاد.

دکتر موسی خانی با تبریک هفته ی دفاع مقدس، افزود: یاد می کنیم از رادمردی همه ی ایثارگران جنگ تحمیلی که همه چیز خود را برای اعتلای ارزش ها و باورهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دین مبین اسلام گذاشتند و بهترین و عزیزترین دارایی خود که جان انسان است را در طبق اخلاص گذاشتند و تقدیم کردند؛ اما در نهایت گفتند بر مزار ما بنویسید "پَرِ کاهی تقدیم به آستان الهی"، این ها باید برای جوانان ما الگو باشند.

وی ادامه داد: فرهنگ یک نماد ظاهری نیست، تنها یک جز از فرهنگ نماد ظاهری است؛ اصل و اساس فرهنگ ارزش ها و مفروضات بنیادین است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود: اگر می خواهیم رابطه مان با خداوند خوب باشد، باید ببینیم ایشان چه فرموده اند و تکلیف ما چیست، آیا برای به دست آوردن مال به این دنیا آمده ایم یا این که اثر داشته باشیم و پیامبر فرمودند: بهترین مردم، سودمندترین آن هاست.

در این مراسم از 18 نفر از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین که در بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قران و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با بیش از 10 عنوان کشوری در بخش های فیلم نامه نویسی، داستان نویسی، خوشنویسی، حفظ 5، 10 و 30 جزء قران کریم و تلاوت به دو روش ترتیل و تحقیق و همچنین از تعدادی از برگزیدگان کشوری و استانی جشنواره ملی شعر، جشنواره نشریات دانشجویی و جوان برگزیده جشنواره حضرت علی اکبر (ع) تقدیر شد.

شایان ذکر است، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مرحله کشوری این دوره از جشنواره هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت با کسب 8 عنوان برتر درخشش کم نظیری در بین دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور داشت.

در حاشیه ی این مراسم نمایشگاهی از آثار هنری برگزیدگان بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت در طبقه همکف حوزه دانشجویی جهت بازدید علاقه مندان برگزار شد.