تاریخ و زمان انتشار : 14:25  -   1395/07/14 ارسال به دوستان

حجت الاسلام والمسلمین تلخابی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
یکی از اهداف قیام امام حسین (ع) روشنگری و مشخص شدن جریان نفاق در اسلام بود

در سومین شب از مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، حجت الاسلام والمسلمین دکتر تلخابی نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری به تبیین تقابل حق و باطل در طول تاریخ و از زبان قرآن پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم معنوی و زیبا که با استقبال گسترده ی استادان، کارکنان، دانشجویان و حضور دکتر موسی خانی و هیات رییس دانشگاه همراه بود، عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: در طول تاریخ همواره دو خط متضاد وجود داشته است که حتی در این خصوص قرآن هم می فرماید برای هر پیامبری، دشمنی قرار دادیم و این نشان می دهد که این دو جریان همیشه وجود داشته است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر تلخابی ادامه داد: یک جریان می خواهد حاکمیت دین الهی را در جامعه قرار دهد و همیشه در مقابل، جریانی هم  می خواهد مخالفت کند و نگذارد این اتفاق بیوفتد.

وی افزود: از زمانی که پیامبر اکرم (ص) به رسالت مبعوث می شوند، این جریان وجود داشته و ایشان هم در 23 سال رسالت خود با این جریان مقابله و سختی ها، مشکلات، آزار و اذیت طیف مقابل را تحمل می کنند، به این دلیل که این جریان باید خط بخورد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: قرآن می فرماید تا این که ما حاکمیت را از آن صالحان قرار دهیم، برای تحقق این وعده الهی مقدماتی لازم است که اولین آن بعثت پیامبر است؛ پیامبر این مشکلات را تحمل می کند به دلیل این که زمینه ساز تحقق وعهده ی الهی شود.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر تلخابی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از اهداف قیام امام حسین (ع) روشنگری و مشخص شدن جریان نفاق در اسلام بود؛ حتی در زیارت اربعین آمده است که برای از بین بردن جهالت، امام حسین (ع) قیام کردند.

شایان ذکر است؛ همزمان با ایام محرم از 11 تا 18 مهر ماه هرشب همراه با اقامه نماز مغرب و عشا، مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) شامل قرائت قرآن، زیارت عاشورا، سخنرانی مذهبی و مداحی مداحان اهل بیت (ع) در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برپا است.