تاریخ و زمان انتشار : 12:54  -   1395/07/07 ارسال به دوستان

با حضور دکتر موسی خانی صورت گرفت؛
تقدیر از نخبگان ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

جشنواره تجلیل از مقام آوران مسابقات ورزشی درون دانشگاهی و برون دانشگاهی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور دکتر موسی خانی و هیات رییسه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم باشکوه که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه برگزار شد، نفرات برتر جشنواره ی نخبگان ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مقام آوران مسابقات ورزشی ملی، فراملی، درون دانشگاهی و برون دانشگاهی در رشته های مختلف در دو بخش آقایان و بانوان مورد تقدیر قرار گرفتند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مراسم با تبریک به ورزشکاران موفق و افتخار آفرین این دانشگاه، گفت: هر کسی که می تواند در ورزش موفق باشد، با ذهن خود به آن دست یافته و ورزش تنها یک فعالیت فیزیکی نیست؛ چنین فردی قطعا در علم و دانش هم ظرفیت های بالایی دارد.

دکتر موسی خانی خطاب به دانشجویان ورزشکار و افتخار آفرین، گفت: یکایک شما پتانسیل های بزرگی هستید، ظرفیت های بالایی دارید، پس قدر خود را بدانید. شما تنها نباید در سکوهای ورزشی قرار بگیرید و افتخار کسب کنید، ظرفیت شما برای همه ی زمینه ها است و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به همه ی شما عزیزان افتخار می کند.

وی تصریح کرد: تک تک شما دانشجویان ورزشکار انسان های بزرگی هستید، سعی کنید در همه ی ابعاد الگو و اسوه باشید، اقتدا کنید به ورزشکاران بااخلاق جامعه که همیشه به عنوان پهلوانان مطرح بوده اند.

در این جلسه صفری پور مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز گزارشی از جشنواره های مختلف ورزشی و فعالیت های انجام شده در این حوزه ارائه کرد و در پایان از نفرات برتر رشته های مختلف تجلیل شد.