تاریخ و زمان انتشار : 14:41  -   1395/07/17 ارسال به دوستان

حضور استاندار در مراسم عزاداری هیات محبان اهل بیت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

پنجمین شب از مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با حضور دکتر همتی استاندار قزوین و حجت الاسلام والمسلمین دکتر تلخابی نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری همراه بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم معنوی و زیبا که همچون شب های گذشته با استقبال گسترده ی استادان، کارکنان، دانشجویان همراه شد، رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن خیرمقدم به دکتر همتی و حجت الاسلام والمسلمین دکتر تلخابی، گفت: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با برپایی هیاتی یک دل و صمیمی نشان دادند که علاوه بر مباحث علمی و پژوهشی، در تقوا هم پیشتاز هستند.

دکتر موسی خانی حضور در مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) را توفیق بزرگی دانست و افزود: باید قدر این مساله را بدانیم و امیدوارم همواره با ائمه ی اطهار (ع) باشیم و انشااله همه عاقبت به خیر باشیم و کارکرد خود در این جهان گذرا را بالا ببریم.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر تلخابی نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری نیز در این مراسم ضمن بیان روایاتی از قیام بزرگ عاشورا، از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ابراز خرسندی و خاطرنشان کرد: هدف امام حسین (ع) روشنگری، هدایت، تحقق عدالت و تحقق آزادی بوده و برای رسیدن به این هدف هرکاری انجام داده است.

شایان ذکر است؛ همزمان با ایام محرم از 11 تا 18 مهر ماه هرشب همراه با اقامه نماز مغرب و عشا، مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) شامل قرائت قرآن، زیارت عاشورا، سخنرانی مذهبی و مداحی مداحان اهل بیت (ع) در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برپا است.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.