تاریخ و زمان انتشار : 09:16  -   1395/07/18 ارسال به دوستان

در جلسه حسابرسی اعتبارات پژوهشی استان های قزوین و زنجان صورت گرفت؛
تایید 100 درصدی بودجه ی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

جلسه آموزش بودجه پژوهشی و کدهای مالی و حسابرسی اعتبارات پژوهشی سال 93 استان های قزوین و زنجان و واحدها و مراکز آن ها به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که با حضور دکتر بدیع مدیرکل برنامه بودجه، دکتر بیطاری رییس اداره اعتبارات و نظارت بودجه و خانم یوسف زاده رییس اداره بودجه و تلفیق دانشگاه آزاد اسلامی و نمایندگان پژوهشی واحدهای قزوین و زنجان برگزار شد، دکتر بدیع به بیان مطالبی در خصوص اعتبارات پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت.

همچنین در ادامه ی این جلسه دکتر بیطاری مقررات و بخش نامه های بودجه ی پژوهشی را برای حاضران آموزش داد و دکتر بدیع نیز مطالبی در خصوص کدهای مالی مربوط به بودجه ی پژوهشی مطرح کرد.

در این نشست یک روزه اعتبارات پژوهشی سال 93 واحدها و مراکز استان های قزوین و زنجان مورد حسابرسی قرار گرفت.

شایان ذکر است؛ در این جلسه بودجه ی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مورد بررسی و تایید 100 درصدی دکتر بدیع مدیرکل برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.