تاریخ و زمان انتشار : 13:58  -   1395/07/25 ارسال به دوستان

در چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن صورت گرفت؛
کسب مقام سوم توسط تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

چهاردهمین دوره مسابقات ملی بتن که توسط انجمن بتن ایران و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد، با کسب مقام سوم توسط تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، تیم دانشجویی این دانشگاه در گرایش «بتن پرمقاومت» در رقابتی فشرده و سنگین که با حضور 51 تیم دانشجویی از دانشگاه های سراسر کشور همراه بود، موفق به کسب مقام سوم شد.

در پایان این مسابقات با اهدای لوح یادبود از سهند مردی و پروین منتظری به عنوان اعضای تیم و مهندس مهران عظیمی نژاد به عنوان استاد راهنما تجلیل شد.

شایان ذکر است؛ مهندس پوریا حاجی کریمی به عنوان سرپرست و بهنام کماجی و محمدجواد گروهی جیرنده به عنوان همراه، تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را در این مسابقات یاری می کردند.