تاریخ و زمان انتشار : 14:00  -   1395/07/24 ارسال به دوستان

عزاداری هیات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در مشهد مقدس

همچون سال هاي گذشته مراسم عزاداري هيات دانشجويي محبان اهل بيت (ع) دانشگاه آزاد اسلامي قزوين در ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني در كنار بارگاه ملكوتي امام رضا (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين، هر سال و همزمان با تاسوعا و عاشوراي حسيني، هيات محبان اهل بيت (ع) دانشگاه آزاد اسلامي قزوين در مشهد مقدس با عزاداري و سينه زني، ارادت خود به خاندان اهل بيت (ع) را نشان می دهند.

در اين مراسم باشکوه دکتر موسی خانی، اعضای هيات ریيسه، استادان، كاركنان و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي قزوين با سینه زنی و زنجیرزنی در غم واقعه ی کربلا و مظلومیت سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) عزاداری کردند.

شایان ذکر است؛ هیات محبان اهل بیت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هر سال در دهه ی اول محرم در مسجد امام رضا (ع) این دانشگاه میزبان عزاداران حسینی از جمله استادان، کارکنان و دانشجویان دلباخته ی سید و سالار شهیدان است که در فضایی معنوی در سوگ امام حسین (ع) عاشقانه عزاداری می کنند و در نهایت با قرعه کشی از میان دانشجویان حاضر در این مراسم، این کاروان راهی مشهد مقدس شده و در روزهای تاسوعا و عاشورا در جوار بارگاه ملکوتی امام هشتم شیعیان به عزاداری می پردازد.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.