تاریخ و زمان انتشار : 14:18  -   1395/07/25 ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه تخصصی ارتقای سطح تلاوت قاریان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

کارگاه تخصصی ارتقای سطح تلاوت قاریان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور استاد رفعتی از استادان برجسته کشوری قرآن کریم برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کارگاه که به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، استاد رفعتی ضمن تبیین ویژگی های یک تلاوت دلنشین، به برجستگی های یک تلاوت خوب اشاره کرد و قاریان را به عنوان کسانی که باعث ایجاد جذابیت هر چه بیشتر برای مخاطبین در زمان تلاوت قرآن کریم می شوند، انسان هایی بسیار ارزشمند نزد خداوند متعال خواند.

رفعتی در بخشی از سخنان خود خطاب به قاریان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: ما مفتخریم که در زمان تلاوت قرآن کریم، ثواب خواندن این آیات نورانی را به ائمه اطهار (علیه السلام ) هدیه کنیم و همواره به یاد داشته باشیم که خداوند خود در بسیاری از امور به ویژه در امر تلاوت یار و یاور ما خواهد بود .

وی همچنین به نکات تخصصی تلاوت اشاره و نحوه امتیاز دهی و داوری نوین را در مسابقات قرآنی تشریح کرد.

شایان ذکر است؛ این کارگاه به صورت مستمر در سطوح مختلف ویژه استادان و دانشجویان برگزار می شود و علاقمندان می توانند جهت شرکت در آن، به کانون قرآن و عترت واقع در طبقه دوم مسجد امام رضا (ع) مراجعه و یا با داخلی 6003 تماس بگیرند.