تاریخ و زمان انتشار : 16:55  -   1395/08/01 ارسال به دوستان

اعلام برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

اسامی نفرات برتر بیست و یکمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مرحله مقدماتی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، پس از اعلام نفرات و تقدیر از برترین های بیست و یکمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی قرآن و عترت در مرحله کشوری که با درخشش کم نظیر استادان و دانشجویان این دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب 8 مقام همراه بود، نفرات برتر این دوره از مسابقات در مرحله مقدماتی (واحد) مشخص شدند.

در این دوره از مسابقات که بیش از150 اثر فاخر از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حضور داشت، 8 نفر در مرحله کشوری و 50 نفر نیز در مرحله مقدماتی حائز رتبه برتر شدند.

در این مسابقات که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار شد، داوارن در رشته های مختلف آثار را مورد بررسی و داوری قرار دادند که در پایان با توجه به توانمندی بسیار بالای محققان و هنرمندان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، 50 اثر در مرحله واحد شایسته تقدیر شناخته شدند .

شایان ذکر است این مسابقات همه ساله در 4 بخش کتبی، شفاهی، هنر و ادبیات دینی به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می شود و در سال جاری نیز بیش از 4 هزار نفر در این مسابقات مشارکت داشتند.

جهت مشاهده اسامی و امتیازات نفرات برتر می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

اسامی نفرات برتر بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت در مرحله مقدماتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین