تاریخ و زمان انتشار : 08:40  -   1395/08/02 ارسال به دوستان

نفر نخست جشنواره ی فیلم نامه نویسی کشور:
زندگی همه ی افراد به گونه ای با هنر عجین شده است

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد در جشنواره هنر و ادبیات دینی دانشگاه های آزاد اسلامی کشور در رشته ی فیلم نامه نویسی مقام اول را کسب کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، محدثه نعمتی دانشجویی است که دغدغه های فرهنگی زیادی دارد و برای ارتقای مسایل فرهنگی، تلاش بسیاری می کند. در ادامه گفت و گوی ما با این دانشجوی موفق و افتخارآفرین را می خوانید؛

• لطفا خودتان را معرفی کنید ؟

محدثه نعمتی هستم؛ دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین.

• در خصوص افتخاری که در سطح کشور کسب کرده اید بفرمایید.

بنده در بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی دانشگاه آزاد اسلامی موفق به کسب رتبه ی برتر در رشته ی فیلم نامه نویسی شدم.

• به عنوان یک دانشجوی هنرمند در خصوص برنامه های فرهنگی چه دغدغه ای دارید؟

به گفته ی مقام معظم رهبری فرهنگ و هنر برای جامعه به منزله ی هواست؛ پس برای اینکه هوای پاکی به جامعه تزریق شود من به عنوان یک دانشجو و هر فردی در هر عرصه ای باید با مساعدت و همراهی بیشتر مسوولان، برنامه های فرهنگی و هنری را به سمت راه اصیل آن هدایت کنیم و از گزند ناپاکی ها در امان داریم.

• سطح جشنواره قرآن و عترت را چگونه ارزیابی می کنید؟

من برای نخستین بار بود که در این جشنواره شرکت می کردم، اما در مجموع با توجه به تعداد آثار ارسالی و نوع میزبانی، از نظر کمی و کیفی در سطح خوبی قرار داشت که جا دارد از مسوولان برگزاری این جشنواره تشکر کنم.

• فعالیت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را چطور می بینید؟

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همیشه در زمینه فعالیت های فرهنگی پیش گام بوده و با توجه به تلاش های فراوان مسوولان این حوزه، موفقیت های بسیاری کسب کرده و همیشه در کنار بحث تحصیل در این زمینه نیز به گونه ای مشوق دانشجویان بوده است.

• آیا توصیه ای به دوستان خود در دانشگاه دارید؟

از نظر من زندگی همه ی افراد به گونه ای با هنر عجین شده، گاهی بعضی از افراد به این موضوع توجه بیشتری دارند و در پی خلق آثار هنری بر می آیند؛ من تنها به عنوان عضو کوچکی از افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند به همه ی عزیزان پیشنهاد می کنم در کنار فعالیت های علمی و تحصیلی سعی کنند به این بخش جدانشدنی از زندگی توجه بیشتری داشته باشند.

• شاخصه ی یک دانشجوی هنرمند چه چیزهایی است؟

یک دانشجوی هنرمند تنها به این بخش از توانایی هایش توجه بیشتری دارد و در مرحله ی بعد وقت بیشتری نسبت به سایرین برای رسیدن به هدفش در این زمینه صرف می کند.

• با توجه به این که برای نخستین بار در این جشنواره شرکت کردید و حائز رتبه برتر هم شدید، برای استفاده ی بیشتر از این ظرفیت خود در حوزه فرهنگی، چه برنامه ای دارید؟

باید سعی بیشتری کنم تا در این زمینه یادگیری و پیشرفت مضاعف داشته باشم و بتوانم کمکی هر چند کوچک به افراد علاقه مند در این زمینه کنم.

• آینده ی خود را به عنوان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین چطور پیش بینی می کنید؟

با توجه به موقعیت هایی که با تلاش مسوولان چه در زمینه فرهنگی و چه در زمینه علمی فراهم می شود و با تلاش و پشتکار خودم، امیدوارم در آینده بتوانم موفقیت های بیشتری کسب کنم.

• و سخن پایانی؟

در پایان جا دارد از پدر و مادرم قدردانی کنم که مشوق من در این عرصه بودند و هستند. همچنین از مسوولان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز تشکر می کنم که این موقعیت را فراهم کردند تا بتوانم در این دوره از جشنواره هنر و ادبیات دینی شرکت کنم.