تاریخ و زمان انتشار : 13:47  -   1395/08/04 ارسال به دوستان

در راستای توجه به مقوله ی فرهنگ در معماری و توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاری انتخابات شورای مرکزی کانون فرهنگی نقشینه

دانشجویان رشته ی معماری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با تشکیل کانون فرهنگی نقشینه، در راستای توجه به مقوله ی فرهنگ در معماری ایرانی، فعالیت خود را آغاز کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با حضور رئیس دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و اعضای کانون فرهنگی نقشینه، انتخابات شورای مرکزی و دبیر این کانون فرهنگی در محل کانون های فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

مهندس چگینی در این جلسه ضمن خیر مقدم به اعضای کانون فرهنگی نقشینه، با اشاره به نقش و جایگاه کانون های فرهنگی در دانشگاه گفت: باعث خرسندی است که دانشجویان در زمینه های فرهنگی احساس مسولیت می کنند و با تشکیل کانون های فرهنگی-دانشجویی در جهت مشارکت و ارتقای برنامه های فرهنگی پیش قدم می شوند.

وی افزود: کانون های فرهنگی دانشجویی یکی از ارکان های موفق و قوی در جهت پیشبرد برنامه های فرهنگی می باشد و می توانند زمینه حضور سایر دانشجویان علاقه مند را هم فراهم نمایند.

در این جلسه پس از برگزاری انتخابات و معرفی اعضای شورای مرکزی کانون فرهنگی نقشینه، مهیار آشوری ها دانشجوی رشته معماری با کسب بیشترین آرا به عنوان دبیر کانون فرهنگی نقشینه انتخاب شد.