تاریخ و زمان انتشار : 11:10  -   1395/08/08 ارسال به دوستان

برگزاری نخستین کارگاه روزنامه نگاری نوین در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به منظور رشد کمی و کیفی نشریات دانشجویی، نخستین کارگاه آموزشی روزنامه نگاری نوین در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کارگاه که با حضور مدیر مسئولان و سردبیران نشریات دانشجویی و علاقه مندان فعالیت در حوزه چاپ و انتشار نشریات دانشجویی برگزار شد، شرکت کنندگان به مدت 8 ساعت با آخرین شیوه های روزنامه نگاری نوین و نگارش رسانه ای آشنا شدند.

در این کارگاه که زیر نظر علی شاکر کارشناس آموزش روزنامه همشهری و داور نخستین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، مباحثی از قبیل قاب بندی حرفه ای رویدادها، نحوه ی خبر نویسی و گزارش نویسی، تفاوت خبرها، چگونگی انتشار نشریه های دانشجویی، شناخت مخاطبان نشریه، روش های سوژه یابی و مسایل مختلف پیرامون نشریات دانشجویی مطرح شد.

شایان ذکر است؛ جلسه پرسش و پاسخ در خصوص نشریات دانشجویی و روند انتشار آنها، پایان بخش این کارگاه یک روزه بود.