تاریخ و زمان انتشار : 12:01  -   1395/08/13 ارسال به دوستان

حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در راهپیمایی بزرگ 13 آبان

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در راهپیمایی بزرگ سیزده آبان که به مناسبت بزرگداشت روز دانش آموز برگزار شد، حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، هم زمان با روز سیزده آبان و سالروز شهادت حسین فهمیده و روز مبارزه با استکبار، مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور در مقابل مسجد شیخ الاسلام قزوین، همراه با سایر آحاد مردم در راهپیمایی این روز بزرگ شرکت کردند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی با حمل پلاکارد و سردادن شعارهایی، جنایت های استکبار جهانی به خصوص آمریکای خونخوار علیه بشریت را محکوم کردند.

تجدید پیمان با آرمان های امام (ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و فرامین مقام معظم رهبری و همچنین محکوم کردن تروریست و جنایت علیه بشریت، از جمله اهداف راهپیمایی روز سیزده آبان را تشکیل می داد.