تاریخ و زمان انتشار : 15:51  -   1395/08/11 ارسال به دوستان

برگزاری نخستین کارگاه آموزشی بین المللی آسیا در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از برگزاری نخستین کارگاه آموزشی بین المللی در قاره ی آسیا با موضوع برنامه ریزی و کنترل پروژه ریسک محور برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مهندس امیر شفیعی جم با اشاره به برگزاری این کارگاه، گفت: ابتدا قرار بود این کارگاه یا ورک شاپ به صورت یک واحد درسی ارائه شود، اما از آنجایی که ممکن بود با این کار، دانشجویان کمتری بتوانند از آن بهره مند شوند، مقرر شد تا به صورت یک کارگاه آموزشی بین المللیِ تحقیقاتی ارائه شود.

وی افزود: برگزاری این کارگاه در حدود 6 ماه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و کمیته ای متشکل از دکتر موسی خانی، دکتر زینالی، دکتر محرابی، بنده و چند استاد دیگر این کارگاه را از جوانب مختلف از جمله محتوای مطالب، چگونگی ارائه ی آن و بهترین مدرس ممکن، مورد بررسی قرار دادند.

شفیعی جم اظهار داشت: در نهایت پس از بررسی های صورت گرفته، پروفسور ند رابینز برای تدریس این کارگاه مورد تایید قرار گرفت. رابینز استاد ارشد دانشگاه واریک انگلستان است که این دانشگاه دارای رتبه ی 55 رنکینگ بهترین دانشگاه های دنیا می باشد.

کارشناس ارشد مهندسی سیستم های تولیدی در رشته ی مهندسی صنایع ادامه داد: برای نخستین بار است که یک کارگاه آموزشی بین المللی در این سطح در قاره ی آسیا برگزار می شود، زیرا این کارگاه مانند سایر کارگاه های آموزشی متداول نیست که تنها یک سخنران مطالبی را بیان نموده و شرکت کنندگان نیز بر اساس تخصص و علاقه ی خود آن ها را یادداشت کنند؛ بلکه یک کارگاه آموزشیِ کاملا تحقیقاتی و پروژه محور است.

شفیعی جم افزود: به افراد حاضر در این کارگاه براساس تخصص و توانایی، پروژه ای تعلق می گیرد و پس از گروه بندی بین شرکت کنندگان، کار شروع شده و به صورت آکادمیک پیش می رویم؛ به صورتی که در آخرین جلسه ی این کارگاه، یک پروژه ی کامل با خروجی مثبت که می توان از آن به عنوان یک پروژه ی تحقیقاتی علمی و پژوهشی استفاده کرد، حاصل می شود.

استاد دوم این کارگاه آموزشی در پایان با قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به دلیل برگزاری یک کارگاه بین المللی در بالاترین سطح ممکن، گفت: جا دارد از دکتر موسی خانی بسیار تشکر کنم که برای برگزاری این کارگاه بسیار زحمت کشیدند و جلسات مختلفی برگزار کردند، زیرا برای خود ایشان هم بسیار مهم بود که از روال درسیِ سنتی و استاد شاگردی، به یک کار تحقیقاتی و گروهی برسیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر از در خصوص این کارگاه، بر روی تصویر زیر کلیک نمایید :