کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 10:30  -   1395/08/20 ارسال به دوستان

توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاری نمایشگاه رابطه علم و فرهنگ- شهدای علم وفناوری

نمایشگاه علمی، پژوهشی با هدف ایجاد فضای مثبت تبلیغاتی پتانسیل های قشر دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نمایشگاه دانشجویان آخرین دستاوردهای خود در زمینه های نظامی، علمی، الکترونیک و ربات، الگوریتم و برنامه ریزی، فرهنگی و محصولات مختلف به نمایش گذاشتند.

ارائه دستاوردهای علمی و فرهنگی دانشجویان، انسجام و حمایت از نخبگان علمی و فرهنگی، آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با فعالیت های علمی، فرهنگی و پژوهشی، ارائه تولیدات و محصولات علمی دانشجویان در رسانه ها و معرفی مهم ترین فعالیت ها و دستاوردهای علمی به استادان و مسئولان از جمله اهداف برگزاری این محصولات بود.

شایان ذکر است؛ امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در حاشیه ی حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از این نمایشگاه بازدید کرد.