تاریخ و زمان انتشار : 11:26  -   1395/08/18 ارسال به دوستان

درخشش خیره کننده دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در میادین ورزشی جهان

دو دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با درخشش در مسابقات کاراته قهرمانی بزرگسالان جهان و مسابقات پاورلیفتینگ جام وحدت ترکیه برای ایران اسلامی و استان قزوین افتخارآفرینی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، بهمن عسگری دانشجوی رشته ی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کاراته‌کای شایسته کشورمان نشان طلای رقابت‌های قهرمانی جهان را از آن خود کرد.

عسگری در این رقابت ها در ترکیب تیم ملی جمهوری اسلامی ایران در دیدار چهارم تیمی به مصاف حریف ژاپنی رفت و موفق شد با نتیجه مقتدرانه 8 بر صفر رقیب سرشناس خود را مغلوب کند. بهمن عسگری با کسب این نشان ارزشمند دومین مدال طلای خود را در بخش کومیته تیمی رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان به همراه تیم ملی از آن خود کرد.

به این ترتیب تیم ملی کاراته ایران برای نخستین بار در طول تاریخ ۴۴ ساله رقابت های کاراته قهرمانی جهان، در جمع سه تیم برتر جهان جای گرفت.

همچنین امیررضا چگینی دانشجوی رشته ی معماری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در رقابت های پاورلیفتینگ جام وحدت ترکیه دو عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی را از آن خود کرد.

چگینی در این مسابقات در دسته 120 کیلوگرم، در رشته پرس سینه با مهار وزنه 202 کیلوگرم قهرمان شد و در بخش لیفت هم با ثبت وزنه 240 کیلویی بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد.

بهمن عسگری         امیررضا چگینی