تاریخ و زمان انتشار : 12:23  -   1395/08/20 ارسال به دوستان

در حضور بهترین دانشگاه های کشور صورت گرفت؛
مقام برتر ربات زیردریایی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت

تیم ربات زیردریایی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب امتیازات لازم از مراحل مختلف، به عنوان تیم برتر دومین دوره مسابقات ربات های زیردریایی ROV انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دومین دوره مسابقات ربات های زیردریایی ROV به همت ستاد دریایی معاونت علمی ریاست جمهوری و دبیرخانه مسابقات در استخر مجموعه ورزشی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

در این رقابت های علمی، تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با انجام کلیه مراحل مسابقات موفق به کسب ۱۷۷ امتیاز در بخش اجرایی و ۳۸ امتیاز در بخش سوالات فنی شد و با مجموع ۲۱۵ امتیاز از ۲۵۰ امتیاز ممکن، عنوان تیم برتر رقابت ها را به خود اختصاص داد.

تیم دانشگاه صنعتی شریف بدون حضور در بخش اجرایی و تنها با کسب ۳۲ امتیاز در بخش سوالات فنی در جایگاه بعدی قرار گرفت.

تیم های دانشگاه آزاد اصفهان و موسسه علوم رباتیک نیز به علت آسیب دیدگی ربات موفق به حضور در بخش اجرایی نشده و به ترتیب با کسب ۲۳ امتیاز و ۱۵ امتیاز در بخش سوالات فنی در جایگاه سوم و چهارم قرار گرفتند.

به این ترتیب هیات داوران، تیم ربات زیردریایی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را به عنوان تیم برتر این دوره از رقابت ها معرفی کردند.