تاریخ و زمان انتشار : 14:40  -   1395/08/26 ارسال به دوستان

درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات ملی قرآن و عترت

دانشجوی رشته صنایع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق به کسب رتبه سوم کشور در مسابقات ملی قرآن و عترت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، محمدرضا کرم نژاد از دانشجویان این دانشگاه در سی و یکمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان کشور که به میزبانی دانشگاه فرهنگیان در مشهد مقدس برگزار شد، رتبه سوم را کسب کرد.

در این دوره از مسابقات که همه ساله در بین دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی، دولتی، علوم پزشکی، پیام نور و سایر دانشگاه ها برگزار می شود، از دانشگاه آزاد اسلامی 3 نماینده در بخش اذان حضور داشتند که تنها محمدرضا کرم نژاد از دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی قزوین موفق به کسب رتبه در این دوره از مسابقات شد .

شایان ذکر است با توجه به تعداد بالای شرکت کنندگان در این مسابقات در مراحل مختلف و حضور بهترین های کشور در مرحله ملی، رقابت ها در سطح بسیار بالایی برگزار شد.