کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 11:19  -   1395/08/25 ارسال به دوستان

در راستای ترویج و گسترش فرهنگ دفاع مقدس صورت گرفت؛
اکران فیلم سینمایی "ایستاده در غبار" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در راستای ترویج و گسترش فرهنگ دفاع مقدس و با همکاری کانون فرهنگی دانشجویی نقشینه، فیلم سینمایی "ایستاده در غبار" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اکران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، فیلم سینمایی ایستاده در غبار به کارگردانی و نویسندگی محمد حسین مهدویان، در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به عنوان فیلم برگزیده انتخاب شده است.

این فیلم با موضوع روایت بخشی از وقایع مربوط به دوران دفاع مقدس و زندگی احمد متوسلیان، بیننده را بیشتر با فضای آن دوران آشنا می کند.

شایان ذکر است؛ اکران این فیلم سینمایی در محل آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با استقبال پرشور و گسترده دانشجویان مواجه شد.