تاریخ و زمان انتشار : 12:01  -   1395/08/29 ارسال به دوستان

دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
تمام موفقیت هایم از لطف خداوند و رهنمود های قرآن است

عضو فعال کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین که در مراسمی با حضور رئیس هیات امنا و هیات مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، به عنوان یکی از 11 دانشجوی نمونه این دانشگاه انتخاب شده بود، در گفت و گویی دلایل موفقیت های خود را بیان کرده که در ادامه می خوانید؛

• در ابتدا خودتان را معرفی کنید؟

محمدحسین صادقپور هستم و هم اکنون نیمسال آخر خود در رشته مدیریت بازرگانی را در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین سپری می کنم و به لطف خداوند به عنوان دانشجوی نمونه و ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی مورد تقدیر آیت اله هاشمی رفسنجانی و دکتر میرزاده قرار گرفتم.

• تاکنون چه فعالیت های فرهنگی ای داشته اید؟ با توجه به اینکه در نخستین آیین دانشجوی نمونه نیز انتخاب شده اید، چه میزان از موفقیت های خود را مرهون فعالیت های فرهنگی می دانید؟

موضوعات مورد بررسی جهت انتخاب دانشجوی نمونه شامل موضوعات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی بود. موضوعات فرهنگی و اجتماعی چهل درصد امتیاز را به خود اختصاص داده بود که سی درصد آن به بخش فرهنگی و ده درصد مربوط به شئونات دانشجویی بود، من نیز با توجه به اینکه از ابتدای تحصیل فعالیت های فرهنگی را برای خود در الویت قرارداده بودم توانستم این امتیاز را کسب کنم.

• در حوزه فرهنگی در چه بخش هایی فعالیت داشته اید ؟

شرکت در مسابقات کتبی قرآن و عترت در بخش نهج البلاغه و کسب رتبه در این مسابقات، همکاری مستمر و عضویت در کانون قرآن و عترت دانشگاه، عضویت در بسیج مهندسین صنعتی استان قزوین، شرکت در دوره های ضیافت رسانه و اندیشه برگزار شده از سوی نهاد مقام معظم رهبری، شرکت در کرسی آزاداندیشی با موضوع آزادی در اسلام و آزادی در غرب در دوره ضیافت اندیشه، عضویت در موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان استان قزوین (مکس)، شرکت در مسابقه کتابخوانی نماز برگزار شده از سوی ستاد اقامه نماز، شرکت در مسابقه پیامکی نیمه شعبان و شرکت در شورای مشورتی نهاد مقام معظم رهبری از جمله فعالیت های فرهنگی بنده در بخش های مختلف بوده است.

• به عنوان یک دانشجوی عضو فعال کانون قرآن و عترت دانشگاه، چه مقدار از رهنمودهای قرآنی در زندگی خود بهره مند شده اید؟

آموزه های دینی مسیر بندگی و خودشناسی و قرب به خدا را به تمامی انسان ها نشان می دهد . بنده در حین مطالعه دروسی مانند رفتار سازمانی، بارها به این نتیجه رسیده ام که مفاهیم قرآنی و دینی با بسیاری از نتایج تحقیقات علمی ارتباط نزدیکی دارد؛ بنابراین چه خوب است که با منابع غنی دینی مانند قرآن کریم و نهج البلاغه بیشتر انس بگیریم.

• برای آینده خود چه برنامه ای دارید؟

به امید خدا برای ادامه تحصیل در یکی از گرایشات رشته تحصیلی خودم تلاش خواهم کرد و امیدوارم بتوان تحقیقاتی در زمینه ارتباط مفاهیم دینی با مفاهیم مدیریتی با همکاری انجمن نهج البلاغه و صحیفه سجادیه دانشگاه انجام دهم.

• فعالیت های فرهنگی و به ویژه قرآنی، در برنامه های آینده شما چه سهمی دارند؟

به حمداله تاکنون هر موفقیتی که کسب کرده ام از لطف خداوند و از رهنمودهای قرآن بوده است، در زندگی من عمل به مفاهیم قرآنی همیشه جایگاه ویژه ای داشته که امیدوارم همواره تحت توجهات خداوند متعال حتی لحظه ای از تمسک به قرآن و اهل بیت (علیه السلام) غافل نشوم؛ اما در حوزه فعالیت های فرهنگی برای من همواره فعالیت فرهنگی با تمام کارهایم عجین شده است و در آینده هم فعالیت در این حوزه از اولویت های اولم خواهد بود.

• و سخن پایانی؟

در پایان جا دارد که از خانواده ام که مشوق های من در علم آموزی بودند تشکر کنم؛ همچنین از ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین جناب دکتر موسی خانی که همواره مشوق و پشتیبان دانشجویان بوده اند و از تلاش های معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و به ویژه حوزه فرهنگی تشکر می کنم.