تاریخ و زمان انتشار : 20:57  -   1395/08/29 ارسال به دوستان

مراسم عزاداری اربعین حسینی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مراسم عزاداری اربعین سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همزمان با فرارسیدن اربعین حضرت سید الشهدا امام حسین (ع) مراسم سوگواری و سینه زنی با حضور ارادتمندان اهل بیت (ع) پس از نماز ظهر و عصر برگزار شد.

در ابتدای این مراسم مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با تسلیت این ایام، به فرازهایی از دوخطبه حضرت زینب (س) در کوفه و شام اشاره و خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) با ایراد خطبه در کوفه، مردم آنجا را به عذاب سخت و خشم خداوند نسبت به کاری که با فرزند پیامبر (ص) انجام شد هشدار داد و آنها را به بزرگی و شرم آور بودن گناهی که مرتکب شدند آگاه ساخت.

حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت وتاثیرگذاری خطبه حضرت زینب (س)، افزود: حضرت زینب (س) واقعاً با بیان این خطبه های سنگین و تکان دهنده دل دشمن را لرزاند و طومار عمر و جنایات آنان را جمع کرد. زینب (س) خود مفسر قرآن بود و در و دیوار کوفه با تفسیر قرآن زینب (س) و ناله های او آشناست.

وی در پایان در خصوص رعایت حقی که امام برگردن بندگان دارد، گفت: امامان معصوم(ع) سه حق بر گردن ما دارند؛ فهم اندیشه های امام، عمل به سیره و پشت سر امام حرکت کردن و امام را برخود مقدم دانستن است.

مداحی و سینه زنی، حرکت دسته ی عزاداری از مقابل مسجد به سمت مزار شهدای گمنام و تجدید میثاق با آرمان های شهدا از دیگر برنامه های این مراسم بود.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.