تاریخ و زمان انتشار : 13:24  -   1395/09/03 ارسال به دوستان

برگزاری سومین گردهمایی شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در قزوین

روسای استانی شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی به منظور برقراري عدالت بين زنان و مردان جامعه در قزوین گردهم آمدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این گردهمایی که با حضور خانم دکتر فاطمه طباطبایی رئیس شورای راهبردی زنان فرهیخته ی دانشگاه آزاد اسلامی، علی عسگری عضو شورای زنان فرهیخته و معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی، رحیمی معاون استاندار قزوین و روسای شورای زنان فرهیخته استان های مختلف کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، مسایل مختلف زنان مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

در این گرهمایی دکتر طباطبایی رئیس شورای راهبردی زنان فرهیخته ی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهداف قيام امام حسين (ع)، گفت: همگان بايد این عزیز و یارانش را الگوی زندگی خود قرار دهند چرا که در قرآن نیز به آزادگی تاکید شده است.

وی در این جلسه بر بیداری و داشتن ایمان قوی به منظور پرهیز از غفلت تاکید کرد .

شرکت کنندگان در این گردهمایی به بیان مسایل مختلف حوزه ی زنان پرداختند و در این خصوص تبادل نظر شد.

این گردهمایی 2 روزه با حضور نمایندگان استان های مختلف کشور و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.