تاریخ و زمان انتشار : 16:15  -   1395/09/06 ارسال به دوستان

در مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاری دومین کارگاه آموزشی تکنولوژی بتن

دومین کارگاه آموزشی تکنولوژی بتن توسط مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مرکز فناوری و نوآوری سینتک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کارگاه که با درخواست های مکرر دانشجویان مشتاق در دو بخش تئوری و عملی، طی سه هفته ی متوالی برگزار شد، دانشجویان رشته های مهندسی عمران، مهندسی معماری و شهرسازی حضور داشتند.

مدیر مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن ابراز رضایت از برگزاری موفق این دوره ی علمی و عملی، گفت: با وجود زمان طولانی کارگاه که در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد، دانشجویان شرکت کننده، پرانرژی و مشتاقانه در همه بخش ها شرکت کرده و فضای متفاوتی از تلفیق مباحث نظری و عملی را تجربه کردند.

مهندس پوریا حاجی کریمی ادامه داد: در بخش تئوری کلیات و مفاهیم تکنولوژی بتن، استانداردهای متعارف، مسابقات ملی و بین المللی در حوزه تکنولوژی بتن، طرح اختلاط بتن و موارد و مشکلات اجرای بتن به ترتیب ارائه شد.

وی افزود: همچنین در بخش عملی که در فضای کارگاهی و آزمایشگاهی مرکز تحقیقات صنعت ساختمان برگزار شد، دانشجویان شرکت کننده با دستگاه های آزمایشگاه تحقیقاتی بتن آشنا شده و نحوه کار با مواد و مصالح تشکیل  دهنده آن را از نزدیک مشاهده کردند.

حاجی کریمی خاطر نشان کرد: در جلسه ی پایانی کارگاه، دانشجویان در قالب گروه های ده نفره طرح اختلاط هایی که خود نوشته بودند را ساختند و بتن های ساخته شده با نظارت کادر آموزشی به مسابقه گذاشته و در نهایت تیم برتر نیز انتخاب شد.

مدیر مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حضور استادان باتجربه ای نظیر مهندس پورشریفی، دکتر فرخ زاد و مهندس میرمعزی را در کنار سرپرست های جوان تر تیم های تحقیقاتی مرکز به عنوان یکی از نقاط قوت این کارگاه عنوان کرد که موجب علاقه مندی دوچندان شرکت کنندگان شده بود.

وی تصریح کرد: مهندس امیر یاوری، سجاد یاسری و اشکان جعفری نور در بخش آموزش کارگاهی در این دوره زحمات زیادی را متقبل شدند.

حاجی کریمی در پایان یادآور شد: محمد مردانی، میثاق اعتماد، محسن غیاثیان، وجیه اله معصومی، مصطفی اسفندیاری و پدرام محمدقاسمی نیز دانشجویانی بودند که به عنوان کادر اجرایی، نقش ارزنده ای در برگزاری شایسته این کارگاه داشتند.