تاریخ و زمان انتشار : 15:29  -   1395/09/14 ارسال به دوستان

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
آغاز به کار نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان

با حضور معاون استاندار قزوین وروسای دانشگاه های استان، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که با حضور منوچهر حبیبی معاون اقتصادی استاندار، دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتری نائینی رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، مهندس خانپور مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان، دکتر فائزی رئیس جهاد دانشگاهی و مدیران دستگاه های اجرایی استان همراه بود، آخرین دستاوردهای پژوهشی استان قزوین در حوزه های مختلف، به نمایش درآمد.

در این نمایشگاه ۶ دانشگاه مهم استان، ۱۰ واحد صنعتی و فنآور و دانش بنیان و ۱۷ دستگاه اجرایی، آخرین یافته های پژوهشی و تحقیقاتی خود را به نمایش گذاشته اند.

این نمایشگاه تا روز چهارشنبه ۱۷ آذرماه در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برپاست و علاقمندان می توانند از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ از آن بازدید کنند.

شایان ذکر است؛ انتخاب و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری و تجلیل از آنها و همچنین ایجاد فرصت تعامل بین فعالان این حوزه از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.