تاریخ و زمان انتشار : 09:43  -   1395/09/16 ارسال به دوستان

افتخاری بزرگ برای مدیریت دانشگاهی کشور؛
انتخاب دکتر میرزاده به عنوان رییس سازمان بین المللی آسایهل

در اجلاس اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه های جنوب شرق آسیا (آسایهل) دکتر حمید میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رییس این سازمان بین المللی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و به نقل از ایسنا؛ در این اجلاس که به میزبانی دانشگاه 'یو.پی.ام' مالزی برگزار شد، نسبت به برگزاری انتخابات اعضا هیات امنا جدید سازمان آسایهل و نیز ریاست آن از بین نامزدها و داوطلبین اقدام شد که با توجه به جایگاه ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی و مدیریت آن و نیز شناخت خوب اعضا از نقش و گستردگی دانشگاه، دکتر حمید میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رییس این سازمان بین المللی انتخاب شد.

مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اعلام این خبر، ضمن اشاره به نقش تاثیرگذار این سازمان غیردولتی بر رشد همکاری‌ها و تعاملات علمی کشورهای عضو گفت: توسعه حوزه اثر این سازمان از آسیای جنوب شرقی به سایر کشورهای غیرآسیایی و عضویت قریب دویست دانشگاه از پنج قاره در این سازمان همزمان با بیش از 30 درخواست عضویت جدید توسط دانشگاه های مختلف دنیا نشان از پویایی و حرکت رو به جلو این نهاد بین‌المللی دارد.

دعاگویی توجه بیش از پیش به ارتباطات علمی و پژوهشی سازمانی و هدفمند با دانشگاه‌ها و مراکز مهم تحقیقاتی دیگر کشورها و توسعه دیپلماسی علمی و دانشگاهی را یک دستور کار ضروری برای معرفی پیشرفت‌های علمی کشور و حرکتی هوشمندانه در جهت بهره‌مندی از دانش روز دنیا دانست.

وی خاطر نشان کرد: برابر دستور این اجلاس دانشگاه‌های منتخب عضو با حضور در کارگروه های تخصصی و نشست عمومی آخرین تجربیات خود در زمینه مدیریت آموزشی، توسعه دوره‌های آموزشی از راه دور، تسهیل دسترسی بدون مرز به تحصیلات دانشگاهی و نیز ارایه تحلیل های اقتصادی و مالی در زمینه فعالیت های دانشگاهی را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند.

عضو هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبریک این انتخاب به جامعه دانشگاهی کشور که در آستانه روز دانشجو صورت گرفت، آن را محصول توامان کوشش‌های همه دست‌اندرکاران، دانشجویان و اساتید دانشگاه و نیز شایستگی‌ها و جایگاه علمی و بین‌المللی ریاست دانشگاه و یک افتخار برای مدیریت دانشگاهی کشور دانست و تاکید کرد: زمان آن رسیده است که بالندگی امروز دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه داخلی و منطقه ای به جایگاهی جهانی و بین‌المللی تبدیل شود.

وی با اشاره به سخنرانی ریاست دانشگاه در این اجلاس گفت: تحسین و حتی شگفتی مکرر بسیاری از حاضران از گزارش ریاست دانشگاه از دست آوردها و اقدامات صورت گرفته در دانشگاه که به زبان انگلیسی و به همراه ارایه آمار و متعاقبا با پخش کلیپ معرفی دانشگاه صورت گرفت موجب مباهات ایرانیان شرکت‌کننده و در عین حال نشانگر جهت گیری صحیح حرکت دانشگاه در حوزه بین‌الملل است.

وی خاطرنشان کرد: بی‌شک بدون حرکت در این مسیر تلاش‌ها و یافته‌های محققان و جامعه علمی کشور همچون گنجی پنهان کم فروغ باقی مانده و رسیدن به هدف تبدیل علم به ثروت با کندی و دشواری رو به رو خواهد شد.