تاریخ و زمان انتشار : 13:27  -   1395/09/17 ارسال به دوستان

مقام سوم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات ملی مناظرات دانشجویی

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب مقام سوم مسابقات ملی مناظرات دانشجویی، به مرحله کشوری راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که در مرحله منطقه ای به میزبانی زنجان برگزار شد، دانشجویان این دانشگاه در بین 16 تیم دانشجویی موفق به کسب مقام سوم و مجوز حضور در مرحله کشوری شدند.

در این دوره از مسابقات که تیم هایی از استان های قزوین، زنجان، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی و گیلان حضور داشتند، تیم مناظره دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با نام جدال احسن تنها تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بود که به مرحله کشوری راه پیدا کرد.

پوریا فاضل، علی اعتدادی، پویا طاهری و امید هاشمی اعضای تیم مناظره دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این رقابت ها بودند.

شایان ذکر است؛ مرحله کشوری پنجمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی جهت معرفی تیم قهرمان و دریافت نشان خواجه نصیرالدین طوسی از 20 تا 23 آذر ماه 95 در دانشگاه تهران برگزار می شود.