کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 09:34  -   1395/09/20 ارسال به دوستان

تنها به مدت یک هفته و ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین؛
سفر رایگان و تخفیف 50 درصدی سفرها با رهسپار

شرکت رهسپار همواره در تلاش است برای دانشجویان سفرهایی مناسب و ایمن فراهم کند و با تجربه ای متفاوت از به اشتراک گذاشتن خودرو، هزینه های رفت و آمد را تا حد زیادی کاهش دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، چندی پیش برنامه ی رهسپار برای راحتی به اشتراک گذاری سفر دانشجویان ارائه شد؛ هم اکنون این برنامه بهبود یافته و نسخه ی به روز شده ی آن با امکاناتی جدید در دسترس قرار گرفته است. کاربران سیستم عامل هایandroid  و iOS می توانند از  طریق فروشگاه های اینترنتی کافه بازار و App Store  این برنامه را دریافت و نصب کنند.

این برنامه همچنین از طریق وب سایت rahsepar.net قابل دریافت است. توصیه می شود به منظور پایداری بیشتر و استفاده از خدمات، همواره برنامه خود را به روز کنید. جهت کسب اطلاع از تغییرات این نسخه می توانید به وبلاگ رهسپار مراجعه کنید.

شرکت رهسپار به منظور گرامی داشت روز دانشجو، هدیه ای کوچک برای دانشجویان در نظر گرفته است؛ به این ترتیب دانشجویانی که تا به حال عضو رهسپار نبوده اند، با دریافت و ثبت نام در این برنامه می توانند از یک سفر رایگان بهره مند شوند و به حساب کاربری آن ها 6000 تومان اعتبار هدیه اضافه خواهد شد.

همچنین اعضای فعلی برنامه رهسپار نیز به مدت یک هفته از 50 درصد تخفیف برخوردار خواهند بود. به منظور آگاهی از تخفیف ها و فروش های ویژه و همچنین دریافت کد تخفیف 50 درصدی به کانال تلگرام رهسپار به شناسه @rahsepar و یا اینستاگرام رهسپار به شناسه @rahseparsocial مراجعه کنید.

شایان ذکر است؛ تیم رهسپار به صورت شبانه روزی در تلاش است تا تجربه خوبی از به اشتراک گذاری سفر برای دانشجویان فراهم کند و برای تحقق این مهم، منتظر پیشنهادها و انتقادهای کاربران خواهد بود.