تاریخ و زمان انتشار : 13:34  -   1395/09/18 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
برگزاری انتخابات شورای هماهنگی کانون های فرهنگی دانشجویی استان

انتخابات شورای هماهنگی کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که با حضور دکتر اکبری معاون فرهنگی دانشجویی، حجت السلام والمسلمین صفی خانی مدیر کل فرهنگی، مهندس چگینی رییس دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی و گلدوزها مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دبیران کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین برگزار شد، با انجام رای گیری، نفرات اصلی شورای مرکزی و اعضای علی البدل انتخاب شدند.

مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این جلسه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره سه دانشجوی شهید در 16 آذر سال 32 و روز دانشجو، گفت: این واقعه و شهادت سه دانشجوی ارزشی، متعهد و انقلابی در واقع آغازگر جنبش های دانشجویی بر مدار حق و حقیقت گرایی بود و زمینه را برای حضور دانشجویان در فعالیت های انقلابی و دینی فراهم کرد.

حجت السلام والمسلمین صفی خانی با اشاره به نقش کانون های فرهنگی دانشجویی، افزود: این کانون ها نقش مؤثری در رشد و گسترش فعالیت ها و برنامه های فرهنگی در سطح دانشگاه ها دارند و می توانند به جذب دانشجویان علاقه مند و خلاق و مشارکت آنان در برنامه های فرهنگی کمک کنند و بازوی توانمند و اتاق فکر حوزه فرهنگی در ارائه بهتر و با کیفیت تر برنامه ها باشند.

وی ادامه داد: راه اندازی این شورا کار بسیار ارزشمندی است که می تواند کانون های فرهنگی دانشجویی را در اجرای هر چه بهتر برنامه های پر محتوا و تاثیرگذار در سطح دانشگاه کمک و هدایت کند. امیدواریم کانون های فرهنگی در سایه وحدت، همگرایی و هم افزایی فکری در رشد و بالندگی دانشگاه ها در خصوص برنامه های فرهنگی همچون گذشته شاهد پیشرفت ها و دستاوردهای بزرگ در این حوزه باشیم.

در ادامه مهندس چگینی گزارشی از اروند انتخابات شورای هماهنگی کانون های فرهنگی دانشجویی استان ارائه کرد و سپس هر یک از دبیران کانون ها به معرفی کانون خود، برنامه ها و اهداف آن پرداختند.

به این ترتیب در پایان جلسه رای گیری علی اعتدادی، پریسا حسینی، مهیار آشوری ها، فرزین جلیلی، زهرا رشنوادی و مهدیه ایرانخواه از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و علیرضا کلانتری از دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان به عنوان نفرات اصلی شورای مرکزی و اشکان مکانی و شایان کرمی به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.

گفتنی است؛ در نخستین جلسه شورای مرکزی، رییس و دبیر شورای هماهنگی کانون های فرهنگی استان معرفی خواهند شد.