کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 12:42  -   1395/09/22 ارسال به دوستان

برگزاری جشنواره ی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در رشته های مختلف ورزشی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در رشته ی پرتاب دارت که در سالن امینی برگزار شد، مریم ایراندوست به مقام اول رسید، زهرا عسگری دوم شد و سپیده جدی نیز مقام سوم را کسب کرد.

در رشته ی طناب کشی نیز تیم تربیت بدنی با نسیبه اسدی، مرضیه بهبودی، زهره صالحی، فاطمه ملاحسینی، فاطمه محمدی، فاطمه نوروزی، فاطمه موسوی و زهره غلامی به مقام نخست رسید.

همچنین در رشته ی طناب زنی متین شفیعی قهرمان شد، زهره عسگری به نایب قهرمانی رسید و میترا کاکاوند سوم شد.

در مسابقات تنیس روی میز نیز محدثه کبابیان به عنوان نخست رسید، سمیرا عشایری دوم شد و زهرا احمدی و سمانه کوچاریان نیز به صورت مشترک به مقام سوم رسیدند.

در رشته ی بدمینتون نیز زهرا صالحی و مهتاب چگینی به ترتیب اول و دوم شدند و زیبر ملکی و زهرا نوری نیز به صورت مشترک مقام سوم را به خود اختصاص دادند.

همچنین در مسابقات شنای آزاد، شیما مختاری نژاد با رکورد 52/36 اول شد، آیناز برازنده با رکورد 91/37 به عنوان دوم رسید و الهام سوری با رکورد 33/39 سوم شد.

در بسکتبال و در مسابقات پرتاب آزاد پونه رحمانی، شقایق رحمانی و محدثه طاهری به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند.

در مسابقات والیبال 4 نفره نیز تیم شایگان با زهرا صالحی،  ملیکا منتجبی، لیلا صمدی، ریحانه حریری پور و پرنیان کشاورز رضایی به مقام اول رسید؛ تیم تربیت بدنی 2 با شایسته ایزدی، فاطمه بدرود، پرستو همت زاده و درسا شادفر  عنوان دوم را کسب کرد و تیم تربیت بدنی 1 با سمیرا عشایری، فاطمه نبی زاده، سیده مریم بابایی و زهرا رزاقی مقام سوم را به دست آورد.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.