تاریخ و زمان انتشار : 12:41  -   1395/09/24 ارسال به دوستان

تا ساعاتی دیگر اتفاق می افتد؛
آغاز به کار نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه ی دانشگاه آزاد اسلامی

واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت هفته ی پژوهش، بیش از یک هزار محصول فناورانه ی خود در حوزه های مختلف را به نمایش می گذارند.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه ی دانشگاه آزاد اسلامی، در این نمایشگاه که با همکاری معاونت پژوهشی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دایر شده است، تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناورانه ی خود در حوزه های مختلف را در معرض دید بازدید کنندگان قرار می دهند.

این نمایشگاه که در فضایی بالغ بر 2 هزار و 200 مترمربع برپا شده است، از ساعت 15 امروز (24 آذرماه 1395) با حضور دکتر حمید میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به صورت رسمی کار خود را آغاز خواهد کرد.

شایان ذکر است؛ نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه ی دانشگاه آزاد اسلامی از 24 تا 28 آذرماه 1395 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در سالن های 10 و 11 دایر خواهد بود و علاقه مندان می توانند از ساعت 9 تا 17 از نزدیک با دستاوردهای پژوهشی و فناورانه ی بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان آشنا شوند.

برای مشاهده ی ادامه ی تصاویر اینجا را کلیک نمایید.