تاریخ و زمان انتشار : 13:45  -   1395/09/28 ارسال به دوستان

در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه معرفی شد؛
پرینتر سه بعدی دستاورد دیگری از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دانشجوی کارشناسی الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: ساخت و طراحی پرینتر سه بعدی در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین یکی از دستاوردهای نوینی است که در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه عرضه شده است.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه ی دانشگاه آزاد اسلامی، این پرینتر سه بعدی قابلیت این را دارد تا پلاستیک ذوب شده را شکل داده و به فرم دلخواه درآورد. کاربرد صنعتی این دستگاه برای افراد خلاقی است که با مدل سازی کار می کنند و مدل اولیه طرح صنعتی را می سازند.

این طرح برای مهندسینی که به لحاظ اقتصادی در پی بهینه سازی هستند کاربردی است، از این رو تلاش شده قیمت این دستگاه پایین باشد.

ناظمی، دیگر دانشجوی کارشناسی ارشد این گروه طراح، گفت: تمام مراحل طراحی و ساخت دستگاه پرینتر سه بعدی در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین انجام شده است و توانستیم با کمترین قیمت این دستگاه را به بازار عرضه کنیم؛ البته امیدواریم با حمایت و جذب سرمایه گذار، بتوانیم این محصول را به تولید انبوه برسانیم.