تاریخ و زمان انتشار : 11:41  -   1395/10/02 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
برگزاری نمایشگاه "از مکعب تا نقش"

نمایشگاهی با عنوان ”از مکعب تا نقش" در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین توسط دانشجویان مهندسی معماری درس "درک و بیان محیط" به راهنمایی استاد یگانه صدری برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از آنجا که معماری، هنری انتزاعی است، آسمان این فضا با تلق های آبی و خاکستری در قالب فوم در فرم های مستطیل های نابرابر دو بعدی آراسته شد.

مهندس صدری در خصوص این نمایشگاه گفت: دانشجویان از نقش های ایرانی مانند گلیم، فرش و ... پلان تهیه و آن را ساده کرده و سپس با مکعب های 10 در 10 سانتی متری از جنس یونولیت به حجم تبدیل کردند.

وی هدف از این برنامه را، آشنایی دانشجو به طور مستقیم با آفرینش و طراحی معماری با ساخت این حجم ها و از همه مهم تر آشنایی بیشتر با هویت ایرانی از طریق پلان های برگرفته از نقش های ایرانی و ساخت حجم از آن و تجربه های جدیدتر بیان کرد.