کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 09:55  -   1395/10/05 ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی آزمایش های مقاومت برشی خاک در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

نخستین کارگاه آموزشی آشنایی با آزمایش های مقاومت برشی خاک توسط مرکز تحقیقات صنعت ساختمان در مرکز فناوری و نوآوری سینتک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با توجه به درخواست های مکرر دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای مهندسی عمران با گرایش ژئوتکنیک، نخستین کارگاه آموزشی آشنایی با آزمایشات مقاومت برشی خاک با حضور تعدادی از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در مرکز تحقیقات صنعت ساختمان برگزار شد.

در این کارگاه 2 روزه مهمترین آزمایش های تعیین پارامترهای مقاومت برشی خاک در آزمایشگاه (آزمایش سه محوری و برش مستقیم بزرگ مقیاس) در دو بخش تئوری (4 ساعت) و بخش کارگاهی (8 ساعت) معرفی شد.

مدیر مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در خصوص این کارگاه گفت: در راستای افزایش ظرفیت های علمی و اجرایی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی به عنوان بازوهای توانمند مباحث پژوهشی و ترغیب آن ها به انجام آزمایش های تحقیقاتی در آزمایشگاه پیشرفته این مرکز، نخستین دوره کارگاه آموزشی آزمایشات ژئوتکنیک با هدف آشنایی دانشجویان با آئین نامه های مربوطه و روش انجام آزمایش ها با حضور تعدادی از دانشجویان برگزار شد.

پوریا حاجی کریمی افزود: با توجه به اینکه کیفیت آموزش بیش از هر چیز در این دوره مورد نظر بود، به ناچار برای تعداد شرکت کنندگان سقفی در نظر گرفتیم و با تکرار مباحث این دوره در کارگاه های بعدی در خدمت سایر دانشجویان علاقه مند که موفق به حضور در این کارگاه نشدند، خواهیم بود.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به حضور پروفسور قضاوی در بخش تئوری، سطح کارگاه بسیار بالا بود. در بخش کارگاهی نیز مهندس علی آقایی کارشناس ژئوتکنیک این مرکز زیر نظر پروفسور قضاوی روند عملی انجام آزمایشات را معرفی نموده و مراحل کار آزمایشگاهی از ابتدای ساخت نمونه تا انجام آزمایش را به طور مشروح انجام دادند. به این ترتیب دانشجویان با روند انجام آزمایش های سه محوری و برش مستقیم بزرگ مقیاس به صورت عملی آشنا شدند.