تاریخ و زمان انتشار : 13:07  -   1395/10/05 ارسال به دوستان

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
نشست هم اندیشیِ وحدت حوزه و دانشگاه

به مناسبت هفته وحدت حوزه و دانشگاه، نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی با موضوع اقدام و عمل در وحدت حوزه و دانشگاه، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست که با حضور حجت السلام والمسلمین عباسی مدیر حوزه های علمیه قزوین، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین، دکتر عطایی قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، حجت الاسلام والمسلمین زارعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) و استادان حوزه و دانشگاه همراه بود، راهکارها و چالش های موجود در اقدام و عمل در وحدت حوزه و دانشگاه مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری ضمن خیرمقدم به میهمانان، به فرمایشات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری که در سند چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی تبیین شده، اشاره و تصریح کرد: امروز سند اسلامی شدن دانشگاه یکی از اسناد بسیار مهمی است که شایسته است در راستای وحدت حوزه و دانشگاه نگاهی به آن داشته باشیم و از رهنمودهای آن استفاده کنیم.

وی با اشاره به بحث تعامل بین وحدت حوزه و دانشگاه افزود: امروز ما نیاز داریم این جلسات پیوسته استمرار داشته باشد و این نیاز احساس می شود که نیازی حقیقی است و باید زمینه های همکاری بین حوزه و دانشگاه شناسایی شود. در طول چهار دهه که از انقلاب اسلامی ایران می گذرد صحبت های فراوانی در این مورد شده است و با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری که امسال را سال اقدام و عمل نامگذاری نمودند، امیدواریم بتوانیم همت کنیم و کارهای شایسته ای را در بحث وحدت حوزه و دانشگاه انجام دهیم.

دکتر عطایی، قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با تبریک هفته وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و بنیانگذار آن حضرت امام خمینی (ره) و رهبری های داعیانه مقام معظم رهبری وحدت حوزه و دانشگاه شکل گرفت. همین جلسه نیز یکی از نمادهای وحدت حوزه و دانشگاه است و امروز ما می بینیم که تارو پود حوزه و دانشگاه در هم تنیده است، اینها مکمل و لازم و ملزوم یکدیگرند؛ یعنی با آن جهتی که حضرت امام (ره) درست کرده و مقام معظم رهبری آن را حفظ کردند، اصلاً حوزه و دانشگاه چاره ای ندارند جز اینکه در کنار هم اهداف و سیاست های نظام را محقق کنند و در سایه این وحدت، دستاوردهای بسیار بزرگی در دانشگاه و حوزه ایجاد شده است.

حجت الاسلام و المسلمین عباسی مدیر حوزه علیمه قزوین نیز با اشاره به مساله وحدت حوزه و دانشگاه، بیان داشت: ما اگر ذهنیت خود را نسبت به یکدیگر تصحیح نکنیم، نمی توانیم تعامل داشته باشیم. یعنی اگر ما طرف مقابل را منفی ببینیم، این ذهنیت های منفی دل های ما را از هم دور می کند و دیگر نمی شود وحدت به وجود بیاوریم. ما باید روحیه ایمانی خود را تقویت کنیم، اگر این اتفاق بیفتد، وحدت به آسانی انجام می شود.

حجت الاسلام و المسلمین زارعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بین المللی حضرت امام خمینی (ره) نیز در این جلسه گفت: طبق فرمایش حضرت امام خمینی (ره) حوزه و دانشگاه دو رکن هستند، لذا دانشگاه مدیران نظام جمهوری اسلامی را تربیت می کند و سکان هدایت جامعه و هدایت همه پیکرهای جامعه در همه ابعادش در دست حوزه است. اگر این دو رکن در کنار هم نباشند، نمی توانیم به آن وحدتی که مد نظر حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری می باشد، دست یابیم.

شایان ذکر است؛ در این جلسه سایر استادان حوزه و دانشگاه نیز به بیان نظرات خود پرداختند.