تاریخ و زمان انتشار : 14:51  -   1395/10/08 ارسال به دوستان

بازدید استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از آسایشگاه خیریه سالمندان حضرت امیرالمومنین (ع)

با همکاری کانون فرهنگی نقشینه، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از آسایشگاه خیریه سالمندان حضرت امیرالمومنین (ع) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در راستای حضور و مشارکت دانشجویان در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و به منظور ارج نهادن به مقام و جایگاه سالمندان، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به همراه استادان این دانشگاه، با سالمندان آسایشگاه خیریه حضرت امیرالمئومنین(ع) قزوین دیدار کردند.

در این دیدار، دانشجویان با اهدای شاخه گل و شیرینی و اجرای برنامه های شاد، لحظات خوشی را برای سالمندان به وجود آوردند.

شایان ذکر است؛ نزدیک به 80 نفر از سالمندان شامل 25 آقا و 55 خانم در آسایشگاه خیریه سالمندان حضرت امیرالمومنین (ع) قزوین نگهداری می شوند.