تاریخ و زمان انتشار : 12:23  -   1395/10/16 ارسال به دوستان

تقدیر دکتر موسی خانی از دانش آموزان پژوهشگر و مخترع

در جلسه ای با حضور دکتر موسی خانی و هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از دو دانش آموز پژوهشگر و مخترع استان تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که با حضور خانواده های این دانش آموزان همراه بود، از دستاوردهای پژوهشی آنان که در هفته ی پژوهش در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان قزوین ارائه شده بود، تقدیر شد.

دکتر موسی خانی در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش های دانش آموزان پژوهشگر، آن ها را سرمایه های کشور دانست و افزود: دانش آموزان پژوهشگر، خلاق و علاقه مند به مباحث علمی می توانند در مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مستقر و از امکانات و مزایای آن ها بهره مند شوند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از اعلام آمادگی این دانشگاه به منظور حمایت از طرح های پژوهشی و فعالان در این حوزه در سطوح مختلف خبر داد و گفت: در حد توان لوازم و امکانات در اختیار این پژوهشگران قرار می گیرد و از حمایت های مادی و معنوی ما برخوردار خواهند بود.

وی در ادامه با تقدیم هدایایی، از این دانش آموزان پژوهشگر و خانواده های آنان تقدیر کرد.

شایان ذکر است؛ در پایان این جلسه، دانش آموزان به همراه خانواده های خود از مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، امکانات و دستاوردهای آن بازدید کردند.