کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 16:25  -   1395/10/26 ارسال به دوستان

انتصاب سرپرست پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

با صدور حکمی از سوی دکتر موسی خانی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، دکتر فربد فخر آبادی به عنوان سرپرست پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، طی مراسمی که با حضور هیات رییسه، مسوولان، مدیران و دکتر عطایی قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش ها و زحمات دکتر بهرام کیمیاقلم معاون پژوهشی سابق دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر فخرآبادی به عنوان سرپرست این حوزه معرفی شد.

در این جلسه قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن تسلیت رحلت جانسوز آیت اله هاشمی رفسنجانی، رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: انتخاب غرورآفرین دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان قطب رباتیک کشور، افتخاری بزرگ و در عین حال مسولیتی سنگین برای این دانشگاه است.

دکتر عطایی افزود: با تصمیم دکتر موسی خانی، دکتر کیمیاقلم مسوولیت قطب رباتیک دانشگاه آزاداسلامی قزوین را برعهده گرفتند که مسوولیتی بزرگ، ملی و حتی فراملی است.

وی ادامه داد: از این رو دکتر فخرآبادی به عنوان سرپرست حوزه ی پژوهشی انتخاب شدند که امیدواریم با این انتخاب ها دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در تحقق رسالت های خود موفق باشد.

دکتر کیمیا قلم نیز در این جلسه ضمن قدردانی از دکتر موسی خانی و همه ی همکاران خود، گزارشی از مهم ترین اقدامات صورت گرفته ی در حوزه ی پژوهشی طی دو سال گذشته ارائه کرد.

همچنین دکتر فخرآبادی در این نشست ضمن قدردانی از اعتماد دکتر موسی خانی ریاست و دکتر عطایی قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، اشاره ای به معضلات حوزه ی پژوهش داشت.

وی در ادامه با کسب اجازه از دکتر کیمیا قلم، از معاونت های پژوهشی و آموزشی دانشکده های مختلف برای رسیدن به اهداف عالی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین طلب یاری کرد.

شایان ذکر است؛ دکتر فربد فخرآبادی به عنوان استادیار دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دارای مدرک دکترای مهندسی مکانیک با گرایش نانوفناوری از دانشگاه تهران است و پیش از این سوابق اجرایی متعددی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، شرکت انرژی کشور و چند حوزه ی مرتبط داشته است.