کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 15:10  -   1395/10/29 ارسال به دوستان

رانندگی دکتر روحانی با خودروی برقی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

رییس جمهوری از خودروی برقی دوسرنشین یوز، محصول شرکت دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دیدن و با آن رانندگی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در حاشیه جلسه هیات دولت، دکتر حسن روحانی ضمن خوب و کیفی ارزیابی کردن این خودروی پاک و دوست دار محیط زیست، آن را برای کلان شهرهای کشور بسیار مناسب دانست.

در این بازدید که با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور، دکتر معصومه ابتکار رییس سازمان محیط زیست کشور، دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و محققان و تولید کنندگان این خودرو همراه بود، توضیحاتی در خصوص این محصول دانش بنیان به ریاست جمهوری ارائه شد.

در ادامه ی این بازدید دکتر حسن روحانی در محوطه ساختمان هیات دولت با خودروی برقی دو سرنشین یوز، محصول شرکت دانش بنیان پاراکس موتور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین رانندگی و از تلاش های دکتر ستاری و دکتر موسی خانی قدردانی کرد.