تاریخ و زمان انتشار : 13:49  -   1395/11/13 ارسال به دوستان

در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مطرح شد؛
بیش از نیمی از فارغ‌التحصیلان استان، سهم دانشگاه آزاد اسلامی

جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با حضور دکتر حمید میرزاده، دکتر علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی، دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و سایر اعضای هیات امنا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه دکتر علی اکبر صالحی عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین یاد و خاطره حضرت آیت‌اله هاشمی رفسنجانی را گرامی داشت و گفت:‌ بنده هنوز هم در شوک این مرد بزرگ به سر می‌برم و ارتحال ایشان را باور نمی‌کنم. آیت‌اله هاشمی رفسنجانی نقش موثری در توسعه علم در کشور داشتند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد:‌ قبل از انقلاب اسلامی دانشگاه‌ها مانند امروز به وفور در اختیار مردم قرار نداشت اما مرحوم آیت‌اله هاشمی با تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی باعث شدند چنین امکانی در اختیار جوانان و مردم قرار بگیرد؛ حتی موسسات غیر انتفاعی هم در زمان آیت‌اله هاشمی رفسنجانی شکل گرفت.

وی مدیریت دکتر موسی‌خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین را کم نظیر توصیف و تصریح کرد: نبض دانشگاه‌های آزاد اسلامی در اختیار مدیرانی همچون دکتر موسی خانی قرار دارد. به یاد دارم زمانی که ایشان را به دکتر جاسبی معرفی می‌کردیم یکی از برادران، نظر من را درباره آقای موسی خانی جویا شد و من به او گفتم ایشان شخصیت علمی خوبی دارند و از همه مهم‌تر جوان هم هستند.

دکتر صالحی ادامه داد: دکتر موسی خانی برای پیشرفت دانشگاه‌های آزاد استان قزوین شبانه روز تلاش کرده و می‌کند و من بر این باورم که ایشان یک مدیر به دنیا آمده است.

او به نقش دکتر حمید میرزاده در مدیریت‌ها و مسئولیت‌هایی که تا کنون داشته است اشاره کرد و گفت:‌ «بیش از 40 سال است که با آقای حمید میرزاده دوست هستم، ایشان در هر پستی که مسئولیت داشته‌اند مدیری لایق برای کشور بودند و در مباحث علمی کارهای عملی فراوانی کرده‌اند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: دکتر میرزاده مدیری لایق و کاردان و از شخصیت‌های جمهوری اسلامی ایران و در دنیا شناخته شده‌اند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه ضمن گرامی داشت فرارسیدن دهه فجر و یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی گفت: در آن روزها امام خمینی(ره) و یارانشان از جمله مقام معظم رهبری زمینه استقلال و عزت مردم را فراهم کردند و ملت ایران از ظلمت دوران شاهنشاهی نجات یافتند.

دکتر میرزاده افزود:‌ یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی توجه به زیرساخت‌ها و توسعه علمی ایران بود، بسیار مهم است که ما همیشه مدافع این حرکت بزرگ تاریخی در ایران باشیم؛ چراکه وقوع انقلاب اسلامی آغازگر تمدن جدید ایرانی و اسلامی است.

وی ادامه داد: تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی نمونه موفقیت‌آمیز تحقق اهداف انقلاب است که با تایید امام خمینی(ره)‌، پیشنهاد آیت‌اله هاشمی‌رفسنجانی و مشارکت بزرگانی چون مقام معظم رهبری تاسیس شد، دوراندیشی آیت‌اله هاشمی در زمان جنگ و تدبیری که ایشان اندیشیدند امروز این‌گونه ثمر داد که 54درصد تحصیلات تکمیلی کشور و 40درصد بار آموزش عالی بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی است.

او همچنین از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ابراز خرسندی و خاطرنشان کرد: بودجه این استان به خوبی توسط دکتر موسی‌خانی، تنظیم و ارائه شد و این نشان‌دهنده مدیریت موفق ایشان است. دکتر موسی‌خانی یکی از مدیران دلسوز دانشگاه است که به دلیل داشتن پارامترهای مثبت مدیریتی مایه افتخار این دانشگاه است.

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین نیز در این جلسه با تسلیت رحلت حضرت آیت‌اله هاشمی رفسنجانی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی پدر معنوی خودش را از دست داده است و جای خالی ایشان پر نمی‌شود.

دکتر موسی‌خانی به شاخص‌های آموزش عالی استان قزوین اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در استان قزوین 4 واحد دانشگاهی دارد که 7 درصد از موسسات آموزش عالی استان را شامل می‌شود. 36 هزار و 758 دانشجو در این 4 واحد مشغول به تحصیل هستند که مجموعا 34 درصد از کل دانشجویان استان قزوین سهم دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی ادامه داد: تاکنون 196 هزار و 905 دانشجو از دانشگاه‌های استان قزوین فارغ‌التحصیل شده‌اند که 103هزار و 191 نفر آن‌ها دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی هستند و به عبارتی بیش از نیمی از فارغ‌التحصیلان استان (52 درصد) سهم دانشگاه آزاد اسلامی است.

شایان ذکر است؛ در پایان این جلسه، بودجه استان قزوین از حیث منابع و مصارف 188میلیارد تومان و از حیث درآمد و هزینه 150میلیارد تومان به تصویب اعضا رسید که ویژگی این بودجه سهم قابل ملاحظه منابع غیرشهریه ای بود که با اصلاحاتی در بودجه پژوهشی به تصویب رسید.