تاریخ و زمان انتشار : 10:32  -   1395/11/14 ارسال به دوستان

افتخارآفرینی تیم های ورزشی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین؛
راهیابی تیم های طناب کشی و دارت به مسابقات قهرمانی کشور

تیم های ورزشی طناب کشی و دارت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با قهرمانی در مسابقات استان، به مرحله ی کشوری این مسابقات راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مسابقات قهرمانی طناب کشی که به میزبانی واحد تاکستان برگزار شد، تیم کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با غلبه بر تمامی رقبا، به عنوان نماینده ی استان راهی مسابقات کشوری دانشگاه آزاد اسلامی شد.

رضا نوری، احمد نانکلی، رحمان کشاورز، حسن قنبری، صادق رجبی، عبدالحسین کاظمی و علی محمد میرزایی اعضای تیم طناب کشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بودند که مرتضی شاه محمدی به عنوان سرپرست آن ها را همراهی می کرد.

همچنین در مسابقات قهرمانی دارت که در واحد بوئین زهرا برگزار شد، تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین متشکل از احمد حدادی، محمدرضا بیاد، حمزه ابراهیمیان و علی خسروی با غلبه بر رقبا به مقام قهرمانی رسید و به عنوان نماینده استان قزوین به مسابقات کشوری راه یافت. محمد کاکاوند به عنوان سرپرست این تیم را همراهی می کرد.