تاریخ و زمان انتشار : 11:43  -   1395/11/19 ارسال به دوستان

دعوت هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای خلق حماسه ای دیگر؛
حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن، تبلور یکپارچگی و همدلی

22 بهمن روز وحدت و به ثمر رسیدن نهال شکوهمند انقلاب و یکپارچگی ملتی آزاد و سرفراز است که با پیروی از آرمان های حضرت امام خمینی (ره) در مقابله با دسیسه و توطئه‌های دشمنان نظام، چون کوه محکم و استوار ایستادند.
پیروزی انقلاب اسلامی، طلیعۀ پیشرفت کشور در تمام عرصه ها بود و در کنار استقلال سیاسی، دانشمندان جوان کشورمان در حوزه های مختلف از قبیل پزشکی، درمانی، نانو، هوا فضا، انرژی صلح آمیز هسته ای، رباتیک، سلول های بنیادی، تکنولوژی های نظامی فوق پیشرفته و ... مرزهای دانش را درنوردیدند و این نمونه ها، تنها گوشه ای از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
اما باید بدانیم که دشمن از پای ننشسته است و هر روز در لباسی دام های بیشماری را بر سر راه انقلاب می گستراند و ما در شرایطی سی و هشتمین سالروز پیروزی انقلاب را جشن می گیریم که نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر اصول و دفاع از حقوق مسلم ایران، در پی تعامل مثبت با جهان و ایفای نقش سازنده در منطقه و سیاست جهانی است.
به همین منظور برای همراهی و پشتیبانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی، انقلاب و ولایت فقیه؛ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همدوش و همگام با آحاد مردم ولایی، ضمن تاکید بر صیانت از اصل اصیل انقلاب و دستاوردهای آن، ضمن تجدید عهد و پیمان با آرمان های پاک امام راحل و در سایه سکانداری رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای، از تمام مردم ایران، به خصوص جامعه دانشگاهی دعوت می کند تا با حضور پر شور در راهپیمایی عظیم 22 بهمن، اتحاد، همدلی و بصیرت خود را به نمایش بگذارند تا به جهانیان ثابت شود که ملت ایران تا همیشه پای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده است.

هیات رییسه ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین