تاریخ و زمان انتشار : 12:49  -   1395/11/21 ارسال به دوستان

اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون سراسری ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون سراسری 1395 این دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان می‌توانند به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com مراجعه و از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.

همچنین پذیرفته‌شدگان می‌توانند به پرتال این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir مراجعه کنند و در قسمت راهنمای ثبت‌نام از مدارک لازم برای ثبت‌نام مطلع شوند. بازیابی شناسه انتخاب رشته (کد شناسه ۷ رقمی دانشگاه آزاد اسلامی) از طریق شماره تلفن گویای ۴۷۴۳ و شماره‌گیری کلید شماره ۳ نیز فراهم است.

همه پذیرفته‌شدگان می‌توانند روز شنبه ۲۳ بهمن برای ثبت‌نام به واحد دانشگاهی پذیرفته‌شده خود، مراجعه کنند.