تاریخ و زمان انتشار : 00:22  -   1395/11/30 ارسال به دوستان

پایان ماراتن 3 روزه ی کارآفرینی؛
برترین های استارتاپ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین معرفی شدند

اردوی استارتاپ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین پس از 3 روز کار تیمی، با شناخت 3 ایده ی برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این اردو که 64 ایده ارائه شده بود، 19 ایده با آرای شرکت کنندگان به مرحله ی نهایی راه یافتند که پس از 3 روز کار تیمی، داوران 3 ایده ی برتر را انتخاب کردند.

تیم "های تلنت" با ایده ی "تشخیص استعدادها با استفاده از سیستم های عصبی" به عنوان تیم اول، تیم "پاک کن" با ایده ی "بازیافت هوشمند زباله" به عنوان تیم دوم و تیم "ذره بین" با ایده ی "نطرسنجی دانشگاهی" به عنوان تیم سوم اردوی استارتاپ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین انتخاب شدند.

همچنین 5 تیم "ران تو ران"، "دستپخت"، "پی لاین"، "باقلوا" و "گرین وال" نیز حائز تقدیر ویژه در بخش های مختلف شدند.

به هشت تیم انتخاب شده، جوایز نقدی ارزنده ای از سوی حامیان مالی این رویداد کارآفرینی اهدا شد.

شایان دکر است؛ تیم های منتخب در مرکز رشد واحدهای فناور و شتاب دهنده ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مستقر خواهند شد و مورد حمایت های مادی و معنوی این دانشگاه قرار می گیرند.