کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 09:56  -   1395/12/01 ارسال به دوستان

عصر امروز اتفاق می افتد؛
حضور دبیرکل سازمان جهانی صنایع بسته بندی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دکتر آلفرد کیس پیرسون، به منظور آشنایی با فعالیت های تحقیقاتی و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و همکاری های دو جانبه، با محققان این دانشگاه دیدار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دبیرکل سازمان جهانی صنایع بسته بندی که در تمامی زمینه های صنعت بسته بندی اعم از آموزش، مهندسی و راه اندازی، مدیریت، زنجیره ارزش، انواع بسته بندی و ... از برجسته ترین چهره های جهان به شمار می رود، با شنیدن آوازه ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، اشتیاق خود برای بازدید از این دانشگاه و آشنایی با محققان و پژوهشگران جوان آن را ابراز کرده است.

دکتر آلفرد کیس پیرسون، فارغ التحصیل دانشکده کسب و کار دانشگاه هاروارد در رشته ی مهندسی و مدیریت است؛ وی دارای گواهینامه دوره مدیریت پیشرفته (AMP) نیز می باشد.

توسعه تولید سیستم های مدیریت کیفیت، توسعه کسب و کار جدید، مشاوره در راه اندازی و تاسیس موسسات بسته بندی، مشاوره در برگزاری دوره های تخصصی در زمینه صنعت بسته بندی و ... از جمله تخصص های این چهره ی جهانی است.

شایان ذکر است؛ دکتر آلفرد کیس پیرسون، عصر امروز اول اسفند ماه 95، میهمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین خواهد بود و از بخش های مختلف این دانشگاه بازدید خواهد داشت.