کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 12:03  -   1395/12/01 ارسال به دوستان

برپایی نمایشگاه و بازارچه خیریه در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

نمایشگاه و بازارچه خیریه صنایع دستی داوطلبان فعال حوزه سلامت با مشارکت کانون دانشجویی و فرهنگی "تعامل خانه و دانشگاه" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نمایشگاه که با حضور هیات رییسه دانشگاه افتتاح شد، 17 داوطلبان فعال در حوزه سلامت به مدت سه روز آثار صنایع دستی در زمینه های مختلف هنری را به نمایش گذاشته اند که عواید حاصل از فروش آن صرف کمک به بیماران سرطانی می شود.

از دیگر برنامه های این نمایشگاه برپایی ایستگاه سلامت با حضور جمعی از کارشناسان مرکز بهداشت شهید بلندیان است که در حوزه های مختلف از قبیل: بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای،تغذیه و  BMi(شامل: بررسی قد، وزن، فشارخون و..) به بازدید کنندگان خدمات مشاوره ای رایگان ارائه می نمایند.

این نمایشگاه و بازارچه خیریه با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و همکاری کانون های دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از جمله کانون "تعامل خانه و دانشگاه" و شورای زنان فرهیخته دانشگاه و همچنین مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین برگزار شده است.

شایان ذکر است؛ این نمایشگاه از تاریخ 30 بهمن تا 2 اسفند ماه به مدت سه روز در طبقه همکف آمفی تئاتر علامه رفیعی از ساعت 8 تا 14 میزبان علاقه مندان خواهد بود.