تاریخ و زمان انتشار : 13:50  -   1395/12/01 ارسال به دوستان

با کسب تندیس برگزیده ی طراحی صحنه و اول کارگردانی صورت گرفت؛
درخشش کارمند دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در جشنواره تئاتر بسیج

دوازدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج با درخشش مرتضی نجفی کارمند دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بخش های طراحی صحنه و کارگردانی به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، اختتامیه دوازدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج با حضور نصرالله پژمان‌فر، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، سردار جباری، مدیریت بنیاد روایت، مجید رجبی معمار، مدیریت خانه هنرمندان، حجت‌الاسلام بهداروند، مهدی شفیعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی، ارمغان بهداروند مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی، حجت‌الاسلام بهداروند، اصغر همت، افسر اسدی، محمدهادی قمیشی، جواد افشار، سردار آزادی، سردار ترابی، داوران جشنواره و شرکت‌کنندگان و هنرمندان در تالار آوینی بندرعباس برگزار شد.

این جشنواره یکی از جشنواره های موضوعی تئاتر کشور است که توسط سازمان بسیج هنرمندان کشور هر دو سال برگزار می شود و مورد توجه هنرمندان خوب تئاتر کشور بوده و کارهای خوب و ارزشی در این جشنواره طی سالیان گذشته به روی صحنه رفته اند.

در این جشنواره نمایش "از پشت روزنه ها" نوشته حمیده وحیدی و طراحی و کارگردانی مرتضی نجفی، با دریافت پنج تندیس و مجموعا 7 جایزه به عنوان بهترین کار برگزیده شد و مورد حمایت مالی انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس قرار گرفت. مهدی خدایی، آزاده کرم بخش، مرتضی نجفی، نکیسا ناپلئونی و محمدطاهرخانی بازیگران این کار هستند.

این نمایش با همکاری و حمایت حوزه هنری قزوین و سازمان بسیج هنرمندان قزوین تولید شده و موضوع ایثار و پایداری از شاخصه های آن است و به دور از شعار زدگی و پیچیدگی کاذب، از جنگ می گوید و در یک بستر اجتماعی قصه مدافعان حرم را برای ما مطرح می کند.

شایان ذکر است؛ مرتضی نجفی که تندیس برگزیده ی طراحی صحنه و تندیس اول کارگردانی این جشنواره را کسب کرد، از کارکنان باسابقه و فعال دانشگاه آزاد اسلامی قزوین است.