تاریخ و زمان انتشار : 11:18  -   1395/11/24 ارسال به دوستان

حجت الاسلام والمسلمین حیدری:
حقیقت وجودی حضرت فاطمه (س) برای غیرمعصوم ناشناخته است

همزمان با سالروز شهادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س)، مراسم سوگواری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همزمان با ایام شهادت بانوی بزرگوار اسلام حضرت فاطمه زهرا (س)، مراسم عزاداری و سوگواری با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین ضمن تسلیت شهادت بانوی دو عالم، با اشاره به آیه 33 سوره احزاب در خصوص عصمت حضرت زهرا (س)، گفت: این آیه در رابطه با عصمت حضرت فاطمه(س) و حضرات معصوم (ع) است و اینکه در این آیه اراده خداوند به این تعلق گرفته که هرگونه ناپاکی از وجود نازنین اهل بیت پیامبر (ص) دور باشد و خداوند آنها را به بهترین نوع از طهارت پاکشان کرده است و این دور بودن و پاکی از هرگونه آلودگی، به درجه اعلا معنای عصمت می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری با اشاره به مظلومیت حضرت زهرا (س)، افزود: از جمله مظلومیت های ایشان این است که متاسفانه قدر و منزلت این بانوی بزرگوار در عالم بشریت شاید به غیر از وجود نازنین حضرت پیغمبر (ص) و ائمه معصومین، توسط کسی دریافت نشده است.

وی به شناخت حقیقت وجودی حضرت زهرا (س) تاکید و تصریح کرد: حقیقت وجودی حضرت فاطمه (س) برای غیر معصوم ناشناخته است و کسی نمی داند حقیقت و شخصیت این بانوی عظیم الشان چگونه بوده است.

در ادامه ی این مراسم، مداح اهل بیت در رثای شهادت بانوی دو عالم به نوحه سرایی پرداخت.