کانال اینیستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال تلگرام دانشگاه       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:36  -   1395/12/05 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقه کتابخوانی نماز در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات کتاب خوانی با موضوع نماز با یکدیگر رقابت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این مسابقه با هدف ترویج و گسترش فرهنگ نماز و آشنایی بیشتر کارکنان و دانشجویان با ویژگی های دعوت کننده به نماز و اصول و مبانی دعوت و شیوه های دعوت به نماز به صورت کتبی برگزار شد.

در این مسابقات که در دو بخش کارکنان و دانشجویان به صورت مجزا برگزار شد، بیش از 250 نفر به صورت حضوری با یکدیگر رقابت کردند.

شایان ذکر است؛ آزمون مذکور از کتاب شیوه های دعوت به نماز حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در سه بخش کارکنان، دانشجویان به صورت حضوری و خانواده های کارکنان به صورت غیر حضوری برگزار شد.